Anne Hathaway controleert een monster in eerste trailer 'Colossal'

"Een kruising tussen Godzilla en Lost in Translation."

In de opmerkelijke monsterfilm Colossal speelt Oscar-winnares Anne Hathaway (Les Misérables) een vrouw die binnen korte tijd wordt ontslagen en gedumpt, waarna ze besluit haar leven in New York achter zich te laten en terugkeert naar huis. Hier ziet Gloria op het nieuws dat de Zuid-Koreaanse stad Seoel wordt aangevallen door een kolossale hagedis en om de één of andere reden denkt ze dat ze hier iets mee te maken heeft. Bekijk snel de eerste trailer.


Zoals je kunt zien, heeft Gloria het bij het juiste eind en speelt ze een vitale en bizarre rol in het geheel. Terwijl de situatie meer en meer uit de hand begint te lopen, probeert ze erachter te komen waarom haar irrelevante bestaan zo'n grote rol speelt als het gaat om het lot van de wereld.

De rest van de cast bestaat uit Dan Stevens (The Guest), Jason Sudeikis (We're the Millers), Tim Blake Nelson (Fantastic Four) en Austin Stowell (Whiplash).

Colossal, schijnbaar een kruising tussen Godzilla en Lost in Translation, werd geschreven en geregisseerd door Nacho Vigalondo (Timecrimes, Open Windows). De film draait vanaf 7 april in de States.

NieuwsFilm

meest populair