Dwayne Johnsons Black Adam krijgt solofilm!

Dwayne Johnsons Black Adam krijgt solofilm!

En zal ook in Shazam! te zien zijn en misschien zelfs in Aquaman.

Verrassend nieuws van het front van DC Comics. The Hollywood Reporter meldt dat acteur Dwayne Johnsons slechterik Black Adam een solofilm krijgt. Daarnaast zal het personage zoals gepland te zien zijn in Shazam!. THR meldt verder dat Johnson afgelopen week gesprekken heeft met DC-hoofd Geoff Johns over de film en dat leidde tot deze wijziging.

Oorspronkelijk is Black Adam niemand minder dan Teth-Adam fo Kahndaq, een personage dat verscheen in Marvel Family #1 in 1945. Hij is in de verhalen zowel een schurk als een antiheld geweest en heeft soortgelijke krachten als Shazam. Hij kan dus vliegen, is supersterk, wendbaar, kan de bliksem manipuleren en heeft magische krachten.

De afgelopen tien jaar heeft acteur Dwayne Johnson zeer regelmatig interesse geuit in het personage en enige tijd geleden werd een Shazam!-film aangekondigd waarin Johnson zou gaan spelen. Toentertijd was er ook het verhaal dat de film op zichzelf zou staan en niet verbonden was aan de DC-films van Warner Bros.

Dat lijkt nu anders te zijn: Black Adam zou mogelijk een cameo krijgen in Aquaman (2018) en wellicht zelfs niet spelen in de eerste Shazam-film. De vraag is ook hoe het zit met Johnsons recente ontmoeting met Henry Cavill. Toen meldde Johnson nog dat "DC-werelden zullen botsen".

Shazam staat gepland voor april 2019 en wordt geschreven door Henry Gayden. Er is op Johnson na nog niemand verbonden aan Black Adam.



NieuwsFilm

meest populair