Spectaculaire teaser én vurige blik op Jude Laws Vortigern in 'King Arthur: Legend of the Sword'

En komt het zesdelige Knights of the Round Table-filmuniversum er eigenlijk wel?

Oorspronkelijk stond de film gepland voor de zomer van 2016, maar nu lijkt de grootse film er daadwerkelijk te komen: King Arthur: Legend of the Sword staat gepland voor aankomende mei. Entertainment Weekly sprak met de regisseur en mocht ook enkele nieuwe foto's plaatsen.

UPDATE 22.1: Er is nu ook een vrij brute teaser verschenen. Deze lijkt een volledige trailer in te luiden.


Als eerste de quote van kopman Guy Ritchie. De regisseur gaat in op het plan of er meer films gaan volgen. Oorspronkelijk moesten er maar liefst zes aansluitende films uitgebracht gaan worden in een "Knights of the Round Table-filmuniversum:"

"Net zoals vele andere dingen geniet ik van het filmmaken. Teruggaan naar Sherlock was erg leuk. Teruggaan in deze wereld zou erg leuk zijn. Ik vind deze wereld geweldig," aldus Ritchie. "Het is een wereld waarin ik wel een tijdje zou willen verblijven. Het is niet zo dat er niet genoeg verhalen zijn om te vertellen binnen de mythologie van Arthur en alle personages daarbinnen. Zoals Merlin, het zwaard, met Guinevere, met Lancelot. Er zijn nog veel verhalen om op te pakken."

De opnames voor King Arthur: Legend of the Sword werden in de zomer van 2015 afgerond en mogelijk is Ritchie al bezig met andere dingen, zoals de aangekondigde derde Sherlock Holmes-film. Hieronder zie je de foto's, met onder meer Charlie Hunnam als King Arthur en Jude Law als Vortigern. Afsluitend ook nog een nieuw affiche. Vanaf 11 mei in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair