Trailer Scorsese-achtige misdaadthriller 'City of Tiny Lights'

Trailer Scorsese-achtige misdaadthriller 'City of Tiny Lights'

Met Riz Ahmed (Rogue One) als een alcoholistische privédetective die in de onderbuik van het moderne Londen vast komt te zitten.

Hieronder vind je een trailer van City of Tiny Lights, een Scorsese-achtige misdaadthriller met in de hoofdrol Riz Ahmed (Rogue One, Jason Bourne). Hij speelt een privédetective die een - op het eerste gezicht vrij doorsnee - zaak betreffende een vermist iemand aanneemt, maar gaandeweg meer en meer in de onderbuik van het moderne Londen vast komt te zitten.


Tommy Akhtar is een privédetective die wel van een drankje houdt en wanneer hij herstelt van zijn zoveelste kater, dient een nieuwe zaak zich aan. De Afrikaanse prostituee Melody wil dat hij op zoek gaat naar haar vermiste vriendin Natasha. Tijdens deze zoektocht begint Tommy's wereld duistere vormen aan te nemen en doet hij choquerende ontdekkingen aangaande zijn eigen verleden.

De rest van de cast bestaat uit Billie Piper, Cush Jumbo, Hannah Rae, Roshan Seth en James Floyd. City of Tiny Lights van regisseur Pete Travis (Vantage Point, Dredd) komt in april uit bij de Britten. Over een Noord-Amerikaanse of Nederlandse releasedatum is nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair