Chris Evans steunt kinderziekenhuis met Escape Room-video

Chris Evans steunt kinderziekenhuis met Escape Room-video

Bezoekers in een stripboekwinkel werden opeens aangesproken door een Captain America-pop.

Captain America: Civil War-acteur Chris Evans is een groot voorstander van Christopher's Haven - een instelling die kinderen met kanker en hun familie helpt met het vinden van een slaapplaats, terwijl de patiënten in een kinderziekenhuis te Boston verblijven. Vaker heeft de 35-jarige acteur geld opgehaald om hen te steunen, nog niet zo lang geleden deed hij dat opnieuw. Met behulp van de onderstaande video.

Het fragment, tot stand gekomen door Omaze en Trapology, is bedoeld om mensen te vermaken en hen op de hoogte te brengen van Christopher's Haven. Evans doet dit op een komische manier, door bezoekers in stripboekwinkel Comicazi aan te spreken via een Captain America-pop. Als ze lang genoeg met hem aan de praat blijven, geeft hij hen opdrachten om uit te voeren, zoals in Escape Rooms.



Mensen die zich inschrijven via Omaze kunnen een dagje uit met de acteur/regisseur winnen. Je wordt dan met drie vrienden naar een viersterrenhotel gevlogen en zal later met Evans uit een echte Escape Room proberen te komen. Om de daarbij komende zegeviering of verlies te vieren of te verzachten, ga je ook nog ergens gezellig eten en drinken.

Christopher's Haven is in 2001 opgericht door een groep mensen die zagen dat kinderziekenhuizen gelimiteerde hulp konden bieden aan de familie van patiënten. De stichting wordt volledig gefinancierd door privédonaties.

NieuwsFilm

meest populair