Zeven sexy posters 'Baywatch'

Zeven sexy posters 'Baywatch'

Ontmoet de hoofdpersonen!

Er zijn zeven sexy posters van Baywatch vrijgegeven. Op de beelden zien we de strandwachten die besluiten een moordmysterie op te lossen, nadat de politie daar niet in slaagt. De film is vanaf 11 mei in de bioscopen te zien en geregisseerd door Seth Gordon.

Dwayne Johnson als Mitch Buchanan


Mitch Buchanan wordt omschreven als de no-nonsense leider van het eliteteam van strandwachten. Het personage wordt gespeeld door Dwayne Johnson, die de promotie voor de film de afgelopen maanden verzorgde op zijn Instagram-account.

Bekijk de afbeelding

Zac Efron als Matt Brody

Zac Efron is Matt Brody, een in ongenade gevallen voormalig Olympiër, die gebruikt wordt als PR-kans om het team weer positief op de markt te kunnen zetten. Hij heeft - lijkt uit de trailers - het IQ van een vos.

Bekijk de afbeelding

Alexandra Daddario als Summer Quinn

De mooie Summer Quinn wordt gespeeld door actrice Alexandra Daddario. Ze heeft een makkelijke rol: Summer is vooral de potentiële liefde voor Matt.

Bekijk de afbeelding

Kelly Rohrbach als C.J. Parker

C.J. Parker kennen we natuurlijk uit de serie, het personage dat altijd gespeeld werd door actrice Pamela Anderson. Zij was in de serie een van de meest populaire personages, die in vijf seizoen van de serie te zien was.

Bekijk de afbeelding

Ilfenesh Hadera als Stephanie Holden

Als Zac Efrons Matt Brody een liefje mag hebben, moet ook Dwayne Johnsons Mitch Buchannon er een hebben. Dat moet men gedacht hebben, want Ilfenesh Hadera speelt zijn liefde, Stephanie Holden.

Bekijk de afbeelding

Priyanka Chopra als Victoria Leeds

Victoria Leeds is de grote schurk van de film. Als zij eigenares wordt van het strand, beginnen er langzaamaan slechte dingen te gebeuren en vindt er een moord plaats.

Bekijk de afbeelding

Jon Bass als Ronnie

Ronnie is een discodanser die besluit strandwacht te worden en verliefd wordt op niemand minder dan CJ.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair