Raad jij de titel van 'Star Wars IX'?

Raad jij de titel van 'Star Wars IX'?

En Rian Johnson deelt een blik op montageklus 'Star Wars: The Last Jedi'

Begin deze week verscheen uit het niets de titel voor Star Wars: Episode VIII online. Het voorlaatste deel in de sequel-trilogie gaat Star Wars: The Last Jedi heten en deze titel kan een heel uiteenlopende invulling krijgen. Dat de titel iets met Rey (Daisy Ridley) en/of Luke Skywalker (Mark Hamill) heeft te maken, staat eigenlijk wel vast.

Net als bij Star Wars: The Force Awakens werd de titel van het achtste deels al eens online geopperd door een fan. Al in 2015 en volgens nog eens in 2016 waren er fans die The Last Jedi voorspelden. Aangezien er op FilmTotaal ook heel wat Star Wars-fans rondhangen, de open vraag: welke titel denk jij dat Star Wars IX krijgt? Wie weet kunnen we over zo'n 2 jaar met veel plezier terug kijken op jullie voorspellingen! Hieronder nog even de titels onder elkaar:



Overigens deelde Rian Johnson vanuit de montagekamer een blik op het werk dat hij heeft aan The Last Jedi. Hij is erg blij dat hij nu de titel kan toevoegen aan de openingstekst. The Last Jedi draait vanaf 15 december in de bioscoop; IX staat vooralsnog gepland voor 24 mei 2019.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair