Algemeen

Eerste beelden 50 Cent

door FilmTotaal op 06.07.2005 om 19:46 in Algemeen


Hierboven de eerste beelden van Get Rich or Die Tryin', de door Jim Sheridan (My Left Foot, In The Name Of The Father) geregisseerde film over het leven van rapper 50 Cent. In Nederland te zien vanaf 23 februari 2006.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PUMA

Avatar

8 mile flashback

CAGE

Avatar

Hij diste Samuel. En toen kon ik hem al niet uitstaan. Dat is verboden terrein. Ik verafgod die acteur wel bijna. Maar de film belooft toch wel wat te worden. Dat beeld van hem in de gevangenis haalt herrineringen in me op van andere goeie films. Ik vond zijn muziek zowiezo een beetje aan het afzakken de laatste tijd. Maar ga hem niet helemaal afkraken. We wachten het af.

Mark

Avatar

Ja.. ja, ik zie het al aan die twee beelden. Dit word een hit. Je ziet in dit vroege stadium van de film al alle kenmerken voor een gegarandeerde blockbuster. Links zie je duidelijk elementen van humor en vriendschap, maar ook het bekende "vis uit het water" plot. 50 en een nog onbekende man bevinden zich niet in hun natuurlijke omgeving, ze zijn namelijk niet in de ghetto. Zullen zij het overleven, dat vragen wij ons natuurlijk allemaal af. Dan de still rechts. Daar gaat het leven voor de hoofdpersoon bergafwaarts, daarom zit hij ook in de cel. Ik merk dat de nodige drama elementen al snel voorkomen in de film. En daarbj ook nog criminaliteit, misdaad en geweld. Misschien wel een groepsverkrachting in de gevangenis, ik kan het niet goed zien aan de uitdrukking op 50's gezicht. Kortom een film vol tegenstellingen over een al veel besproken figuur. Ja... en een release net voor de Oscar uitreikingen, kan wel is een grote kanshebber zijn voor een paar beeldjes. Hou deze productie dus in de gaten.

Kenji

Avatar

:E Mark, you kill me, echt waar... :W

mickvh

Avatar

Mark, ik snap het bekende "vis uit het water" plot niet echt. Verklaar eens nader, joh.

petervdn

Avatar

Op die linker foto lijkt het net of 50ct naar de candyshop is geweest en gepakt is voor snoepjes stelen... Smiley face

Jildert

Avatar

Met de regisseur is niets mis, alleen heb ik een gruwelijke hekel aan hiphop-negers als 50 cent...

-Jenny-

Avatar

Ik vind hem ook echt niets aan. Hij is volgens mij heel nep. Waarom doet hij gewoon precies wat Eminem doet?

Aziez

Avatar

Mark "....... Links zie je duidelijk elementen van humor en vriendschap, maar ook het bekende "vis uit het water" plot. 50 en een nog onbekende man bevinden zich niet in hun natuurlijke omgeving......."


Hij is niet echt onbekend, volgens mij is het
Terrence Dashon Howard
http://www.imdb.com/name/nm0005024/

Maar ik ben niet zeker.

baassie

Avatar

Mark, graag nog meer van die diepzinnige, goed doordachte, allesomvattende reacties!! Daar hebben we zeker wat aan! Dan lees je die reacties met een glimlach Smiley face

Mark

Avatar

mickvh "Mark, ik snap het bekende "vis uit het water" plot niet echt. Verklaar eens nader, joh."

Net zoiets als in Madagascar, waar die dieren uit de stad ineens in het oerwoud terecht komen en niet weten hoe ze daar moeten overleven. Dat is een bijna gegarandeerde formule voor succes. Maar behalve dat is het natuurlijk ook heel herkenbaar voor al zijn fans.

Metsada

Avatar

CAGE "Hij diste Samuel. En toen kon ik hem al niet uitstaan. Dat is verboden terrein. Ik verafgod die acteur wel bijna. Maar de film belooft toch wel wat te worden. Dat beeld van hem in de gevangenis haalt herrineringen in me op van andere goeie films. Ik vond zijn muziek zowiezo een beetje aan het afzakken de laatste tijd. Maar ga hem niet helemaal afkraken. We wachten het af."


hehe, jij weet ook niet wat je wil Smiley face

Galerius

Avatar

Kan die kerel eigenlijk wel fatsoenlijk praten? Ik dacht dat hij alleen kon mompelen. :X

Steve Harwin

Avatar

WHAHAHAHAHAHA!!
Meneer twee kwartjes heeft zijn eigen filmpje, hoor!
Kan haast niet wachten, hij zal goed staan in mijn open haard.
8-)

Pres

Avatar

Mark, jij ziet twee donkere mannen op een plaatje en zegt dat ze zich niet in hun natuurlijke omgeving bevinden, want hun natuurlijke omgeving is de ghetto? En doordat ze niet in de Ghetto zijn vraag jij je af of ze het zullen overleven? Bovendien kun jij aan iemands gezichtsuitdrukking zien of er een groepsverkrachting is geweest? :E
Het moet echt niet leuker worden!

goaskalice

Avatar

Er... Jim? What are you doing? :?

WoUtoMatiC

Avatar

Galerius "Kan die kerel eigenlijk wel fatsoenlijk praten? Ik dacht dat hij alleen kon mompelen. :X"

Hij heeft een keer 9 kogels voor z'n flikker gehad en sindsdien praat ie zo.

Thiver

Avatar

Een normaal persoon was dan gewoon dood geweest. Maar nee, hoor... wij zitten weer opgescheept met zo'n patserige niggah die ons nu ook al in de bioscoop lastig valt. :'(

Calva

Avatar

Mark "Ja.. ja, ik ... in de gaten."

:W

AlwaysACritic

Avatar

CAGE "Hij diste Samuel. En toen kon ik hem al niet uitstaan. Dat is verboden terrein. Ik verafgod die acteur wel bijna."


Heb ik toch wel een beetje medelijden met je. Samuel is geweldig in "Pulp Fiction" en "A Time To Kill" maar verder is het enorm veel van hetzelfde en ik vind hem vaak ook niet erg overtuigend overkomen in zijn rollen (hoewel er uiteraard nog véél ergere zijn).

darkgoth

Avatar

Steve Harwin "WHAHAHAHAHAHA!!
Meneer twee kwartjes heeft zijn eigen filmpje, hoor!
Kan haast niet wachten, hij zal goed staan IN mijn open haard.
8-)"


haha IN lollig :E da's het zelfde gevoel zoals ik er over denk wil hem niet zien hoef hem niet te zien en ga hem ook niet zien
idd ik sta er niet op te wachte :N

harryzagby

Avatar

Dat zo een regisseur zich inlaat met die gastjes die een nieuw hobbytje zoeken... ben toch benieuwd.. hopelijk wordt 50 weer in ze gezicht geschoten :P

Stealth2000

Avatar

50cent The Movie, 50cent The Game is ook al in de maak. DOOD wordt je ermee gegooid, niet leuk meer

NieuwsFilm

meest populair