Video

Nieuwe featurette voor 'The Lego Batman Movie'

Wat drijft de Caped Crusader en zijn co-sterren in hun nieuwste avontuur?

door Jan Roselaar om 16:21 in Video
Wie zich af blijft vragen of The Lego Batman Movie nu wel zo'n goed idee is, kan wellicht een antwoord vinden in de nieuwe featurette die voor de film is losgelaten. In tegenstelling tot de meeste featurettes voor grote films worden we hier niet verveeld met producenten, regisseurs en acteurs die vertellen hoe heerlijk het was om aan de film te werken, maar zijn de personages zelf aan het woord.

In vier minuten vertellen alle hoofdpersonen - Batman, Robin, Alfred, Barbara Gordon en de Joker - waarom de film voor hen zo belangrijk was, wat natuurlijk resulteert in conflicterende standpunten en hilariteit. Dat de preview daarnaast amper nieuwe beelden uit de film vrijgeeft maakt daardoor niet uit. De personages hebben er zin in, en de stemmencast die hen speelt overduidelijk ook. Dus waarom zouden wij dat niet krijgen?

In The Lego Batman Movie gaat de blokjesversie van de Dark Knight (opnieuw vertolkt door Will Arnett) onversaagd door met het bestrijden van de misdaad. Het liefst in zijn eentje, want een teamspeler wil hij maar niet worden. Hij zal echter toch moeten leren verantwoordelijkheid ten opzichte van anderen te kweken, want zijn beschermeling Robin laat zich roeren. Batman kan zijn hulp eigenlijk best gebruiken, want de snode Joker heeft zoals altijd weer het slechtste met Gotham City voor.

The Lego Batman Movie draait vanaf 8 februari in de Nederlandse bioscopen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair