Conor McGregor werd hoofdrol in 'The Predator' aangeboden

Conor McGregor werd hoofdrol in 'The Predator' aangeboden

De geboorte van zijn kind en andere zaken weerhielden hem echter ervan de rol te accepteren.

Afgelopen oktober kwam het nieuws dat Benicio Del Toro zijn hoofdrol in Shane Blacks The Predator voor gezien hield. Boyd Holbrook nam deze rol al snel over en het script werd ietwat aangepast om er een film van te maken die meer om een team draait.

In de maanden erna tekenden acteurs Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan Michael Key, Thomas Jane en Sterling K. Brown allen voor rollen in de reboot-productie, waarvan de opnames spoedig van start zullen gaan.

AVP Galaxy weet nu te melden dat UFC-kampioen Conor McGregor in de vroege dagen van de pre-productie een hoofdrol in de film werd aangeboden. McGregor liet tijdens een evenement in Manchester weten dat hij meerdere tv- en filmrollen aangeboden heeft gekregen, maar dat hem in het geval van The Predator te weinig geld werd aangeboden en dat het hem teveel tijd zou kosten:

[i]"Ik heb heel wat aanbiedingen afgewezen. Mij werd op een gegeven moment The Predator aangeboden. Er komt een nieuwe Predator-film en de gasten achter de schermen deden me een aanbdd. Ik heb een reclame voor paardenrennen gedaan, waarvoor ik een enorm bedrag kreeg voor drie dagen werk.

De gasten achter The Predator, een blockbuster-film wilden me de hoofdrol aanbieden en mij laten vechten met de Predator. Ze boden echter te weinig geld. We gingen daarna echter onderhandelen en ik kreeg iets meer aangeboden, maar het zouden acht weken filmen in Toronoto worden, wat me veel te lang was. Daarbij zou mijn vrouw in die periode bevallen. Daarom heb ik de rol uiteindelijk afgewezen."

McGregor gaf aan dat hij de hoofdrol kreeg aangeboden, waarmee we concluderen dat het waarschijnlijk gaat over Holbrooks personage Quinn McKenna. The Predator draait vanaf 1 maart 2018 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair