Eerste officiële blik op de acht dievegges in 'Ocean's 8'

Van Bullock tot Rihanna!

Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures hebben de eerste officiële foto onthuld van de voornaamste cast in Ocean's 8, uiteraard de spin-off van Ocean's 11-trilogie die verscheen tussen 2001 en 2007.

De acht dames die je op onderstaande foto's (hoge resolutie) ziet, zijn van links naar rechts Debbie Ocean (Sandra Bullock), Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) en Tammy (Sarah Paulson).

Bekijk de afbeelding
Andere belangrijke rollen in Ocean's 8, geregisseerd door The Hunger Games-kopman Gary Ross, zijn voor Damian Lewis (de slechterik), James Corden, Dakota Fanning en Richard Armitage. Er zijn cameo's voor onder meer Matt Damon, Katie Holmes, Kim Kardashian, Kendall Jenner en Adriana Lima.

In de spin-off speelt Bullock de rol van de ex-gedetineerde Debbie Ocean, het zusje van Danny Ocean (George Clooney). Ze wil een team gaan vormen om een ketting te stelen tijdens de Met Ball in New York City. Ze hebben het doel om een schurkachtige galeriehouder te ontmaskeren. Vanaf 7 juni 2018 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair