Celebrity

McConaughey wil dat Hollywood Donald Trump accepteert

Hij vindt dat de nieuwe President een kans verdient.

door FilmTotaal om 13:28 in Celebrity
Donald Trump krijgt de volle laag van Hollywood; zowat elke bekendheid laat weten tegen de nieuwe President te zijn en maar weinigen zijn blij dat hij verkozen is. Maar een grote naam laat nu weten het geaccepteerd te hebben en te vinden dat heel Hollywood dat moet doen, namelijk niemand minder dan Oscarwinnaar Matthew McConaughey.

''We hebben niet veel keuze. Hij is onze President. Het is nu tijd voor ons om dat te accepteren, dit te omarmen en samen te gaan werken t.b.v. de goede zaken tijdens de komende vier jaar''. De 47-jarige acteur ging verder: ''Ik weet dat velen tegen hem zijn door dingen die hij gezegd of gedaan heeft, maar dat moeten we nu naast ons neer zien te leggen, het beste ervan maken en een bijdrage leveren aan onze President''.

Veel Hollywoodsterren zullen het daarmee niet eens zijn, al helemaal niet sinds Trump een inreisverbod heeft afgekondigd voor mensen afkomstig uit zeven landen van het Midden-Oosten. Op de sociale media werd hier van alle kanten enorm veel kritiek op gegeven en overal ter wereld werden protestacties georganiseerd. Bij velen roepen de uitspraken van McConaughey de nodige vraagtekens op, aangezien hij getrouwd is met Camilia Alves, een Braziliaanse immigrante en dus ook tegen deze beslissing van Trump zou moeten zijn.

McConaughey zal volgende maand te zien zijn in Stephen Gahan nieuwste film, Gold

NieuwsFilm