'Beauty and the Beast' heeft waanzinnige financiële start in het vooruitzicht

'Beauty and the Beast' heeft waanzinnige financiële start in het vooruitzicht

Plus het themalied van John Legend en Ariana Grande.

Binnenkort verschijnt Walt Disney's sprookjesfilm Beauty and the Beast in de wereldwijde bioscoopzalen. De film krijgt enorme aandacht en het zomaar kunnen dat deze film, geregisseerd door Bill Condon, hoge ogen gaat gooien aan de mondiale box office. De eerste voorspellingen zijn waanzinnig. Tevens heeft heelt Disney flink wat uit de kast getrokken voor het themalied.

Waanzinnige financiële start


In de States is de voorverkoop voor de bioscooptoegangsbewijzen onlangs gestart. Volgens de website Market Watch wijzen de eerste transacties erop dat de film een monsteropening neer gaat zetten aan de Noord-Amerikaanse Box Office. Tegenover de site zijn Fandango dat de voorverkopen vergelijkbaar zijn met een superheldenfilm, en dan zelfs de categorie van de absolute topper: The Avengers uit 2012. Deze superheldenfilm opende met maar liefst $207,4 miljoen. In de States verschijnt de sprookjesfilm op 17 maart.

Themalied

Hieronder kun je luisteren naar het themalied, met de simpele titel 'Beauty and the Beast.' Het lied is opgenomen door Ariana Grande en de bijna levende legende John Legend. Het nummer, welke verscheen op het YouTube-kanaal DisneyMusicVEVO, zal uiteraard ook terug te vinden zijn op de nog te verschijnen soundtrack. En clip is er helaas nog niet.


In Beauty and the Beast zijn er belangrijke rollen weggelegd voor Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Beest / Prince Adam), Luke Evans (slechterik Gaston) en Josh Gad (Gastons hulpje LeFou). Naast deze bekende namen zijn er nog veel meer grootheden in de film te zien. Vanaf 29 maart in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair