Syfy komt dit jaar met 'Sharknado 5'

Syfy komt dit jaar met 'Sharknado 5'

Regisseur Anthony C. Ferrante en hoofdrolspelers Ian Ziering en Tara Reid zijn wederom van de partij.

Er lijkt geen einde te komen aan Syfy's Sharknado-reeks, want na sequels Sharknado 2: The Second One, Sharknado 3: Oh Hell No! en Sharknado: The 4th Awakens is er nu ook een vijfde deel aangekondigd. Volgens IMDb gaat de film Sharknado 5... Earth 0 heten, maar dit is niet officieel aangekondigd. Verder weten we dat regisseur Anthony C. Ferrante en hoofdrolspelers Ian Ziering en Tara Reid wederom van de partij zijn.

Thunder Levin, de schrijver van de eerste vier films, zal niet meewerken aan de vijfde Sharknado. Zijn plaats wordt ingenomen door scenarist Scotty Mullen. De reeks gaat voor het eerst wereldwijd en de opnames zullen dan ook plaatsvinden in meer dan vijf landen, waaronder Australië en het Verenigd Koninkrijk.

De Sharknado-reeks trapte af in 2013 en hoewel het aanvankelijk totaal niet serieus was bedoeld, werd de eerste film door 1,37 miljoen mensen bekeken. Bij de drie sequels schakelden gemiddeld rond de 3 miljoen mensen in. De films zijn aantrekkelijk omdat ze snel klaar zijn en relatief goedkoop om te maken: tussen de 2 en 3 miljoen dollar per film.



NieuwsFilm

meest populair