Eerste songs 'The LEGO Batman Movie' uitgebracht

Eerste songs 'The LEGO Batman Movie' uitgebracht

Maar zijn ze net zo aanstekelijk als 'Everything is Awesome'?

Diegenen die destijds The LEGO Movie zagen hebben ongetwijfeld nog steeds het succesnummer 'Everything is Awesome' in hun hoofd. Goed nieuws voor de mensen die daar vanaf proberen te komen, want de songs van The LEGO Batman Movie doen hun best om dat nummer te evenaren. Twee zijn er nu voor de release van de film al vrijgegeven.

Het eerste nummer 'Who's the (Bat)man' is een ode aan de Caped Crusader, gezongen (zo wordt gesuggereerd) door zichzelf. Het is weliswaar niet hoofdrolspeler Will Arnett die zijn stem verleent aan het liedje, maar Fall Out Boy Patrick Stump doet een aardige impressie. Het liedje is een lofzang op de lange geschiedenis van de Dark Knight, met de nodige verwijzingen die het hart van de fans sneller zullen doen kloppen. De harde rocktune doet denken aan 'Darkness!! No Parents!!', dat de gevoelige Batman in The LEGO Movie al ten gehore bracht.

Meer in de trant van 'Everything is Awesome' is 'Friends Are Family' van Oh Hush. In dit olijkere nummer, dat over de end credits van de film zal spelen, is Arnett wel te horen. En speelt Alfred echt een gitaarsolo? Dat zullen we alleen in de film zelf kunnen ontdekken.

The LEGO Batman Movie draait vanaf woensdag in de bioscoop. Backflips van Batman gegarandeerd.






NieuwsFilm

meest populair