Baby Dinobots onthuld uit 'Transformers: The Last Knight'

Krijgen zij Unicron op zijn knieën?

Naast dat er tijdens de Super Bowl een actierijke tv-spot voor Transformers: The Last Knight verscheen, was er ook een eerste blik op de baby/mini Dinobots! Check de schattige creaties van Michael Bay hieronder.

Er werden drie van deze kleine Dinobots prijsgegeven via een bijzonder rare 'Mini Dinobot Pre-Bowl' video. Waarschijnlijk te Amerikaans om echt te begrijpen of misschien wel gewoon niet te begrijpen... In The Last Knight zijn in ieder geval de Dinobots Slug, Grimlock en Strafe te zien. Hieronder een afbeelding van de drie mini-versies.

Bekijk de afbeelding
En hieronder de video waarin ogenschijnlijk ook wat snelle flitsen zitten met beelden uit de hoofdfilm die op 22 juni in de Nederlandse bioscoop verschijnt.


In The Last Knight zijn er (stem)rollen voor onder meer Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Stanley Tucci, John Turturro, Isabela Moner, Laura Haddock, Anthony Hopkins, Liam Garrigan, Peter Cullen, John Goodman, Ken Watanabe, John DiMaggio, Frank Welker en Jess Harnell. Hieronder nogmaals de super bowl spot:



NieuwsFilm

meest populair