Video

Arnold Schwarzenegger zint op wraak in trailer 'Aftermath'

De actieveteraan zoekt vergelding.

door Bram de Groot om 11:35 in Video
Lionsgate heeft de trailer onthuld voor de eerstvolgende film met Arnold Schwarzenegger (Predator, The Expendables). Verwacht dit keer geen enorm spierballengeweld van de actieveteraan, aangezien Arnie heeft gekozen voor een dramathriller gebaseerd op ware gebeurtenissen: Aftermath, eerder bekend onder de titel 478.

In de film zien we hoe de levens van twee mannen onlosmakelijk met elkaar verbonden raken door een afschuwelijk vliegtuigongeluk. Deze is veroorzaakt door luchtverkeersleider Paul Bonanos (Scoot McNairy). Door verkeerd handelen veroorzaakt hij de ramp waarbij de vrouw en zwangere dochter van de bouwvoorman Roman (Schwarzenegger) omkomen. Een verhaal van schuld en wraak volgt.


In de film zijn ook rollen te zien van Scoot McNairy (Batman v Superman: Dawn of Justice, 12 Years A Slave) en Maggie Grace (Taken, Lockout) en de regie lag in handen van Elliott Lester (Blitz), het script komt van Javier Gullón (Enemy) en de producent luistert naar de naam Darren Aronofsky (The Fountain, Noah).

Verwacht geen bioscooprelease. In de States verschijnt Aftermath op 7 april beperkt in de bioscoop en op VOD. Hieronder het affiche:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Het verhaal is best ziek, maar hadden ze niet iemand anders kunnen regelen voor de hoofdrol? Stellan Skarsgard ofzo. Arnold maakt het hele verhaal meteen ongeloofwaardig.

Renegade

Avatar

Ziet er niet slecht uit. Geef Arnold een kans. Ik denk dat hij zeker niet slecht is maar eerst zien.

ferryb86

Avatar

Arnuuult verbaasde mij ook in Maggie, die vond ik erg goed! Ik geef dit zeker een kans.

snukkel

Avatar

Ik vind het ook best wel wat hebben een serieus rol van Arnie...En ja hij moet een kans krijgen want als je Maggie gezien hebt weet je dat hij dat kan...dat was echt een knappe rol van hem. Ziet er ook wel goed uit..

Sunspot

Avatar

Maggie was inderdaad best goed.

Baron Von Marlon

Avatar

Spijtig.
Ik hoopte op een wraakfilm als Death Wish of Payback.

EntertainmentWatcher

Avatar

Hopelijk komt ie later ook uit op Blu-ray, want ik wil hem natuurlijk wel aan mijn verzamelijk toevoegen.

jochemwijma

Avatar

En dezelfde muziek als Dead Men Tell No Tales

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik heb een sterk deja vu gevoel bij deze film, hij had deze aanpak toch al een keer geprobeerd toen hij brandweer man was ofzo.
Anyway, het concept is interessant, tegenwoordig zijn er mensen die wraakzuchtig zijn, en wat doe je als jij of je dierbaren slachtoffer of omkomen door een fout van laksigheid of door een aanslag in naam van...
Maar denk dat ik dan eerst Elle ga kijken van Verhoeven, hij zal de man vast vergeven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair