Arnold Schwarzenegger zint op wraak in trailer 'Aftermath'

Arnold Schwarzenegger zint op wraak in trailer 'Aftermath'

De actieveteraan zoekt vergelding.

Lionsgate heeft de trailer onthuld voor de eerstvolgende film met Arnold Schwarzenegger (Predator, The Expendables). Verwacht dit keer geen enorm spierballengeweld van de actieveteraan, aangezien Arnie heeft gekozen voor een dramathriller gebaseerd op ware gebeurtenissen: Aftermath, eerder bekend onder de titel 478.

In de film zien we hoe de levens van twee mannen onlosmakelijk met elkaar verbonden raken door een afschuwelijk vliegtuigongeluk. Deze is veroorzaakt door luchtverkeersleider Paul Bonanos (Scoot McNairy). Door verkeerd handelen veroorzaakt hij de ramp waarbij de vrouw en zwangere dochter van de bouwvoorman Roman (Schwarzenegger) omkomen. Een verhaal van schuld en wraak volgt.


In de film zijn ook rollen te zien van Scoot McNairy (Batman v Superman: Dawn of Justice, 12 Years A Slave) en Maggie Grace (Taken, Lockout) en de regie lag in handen van Elliott Lester (Blitz), het script komt van Javier Gullón (Enemy) en de producent luistert naar de naam Darren Aronofsky (The Fountain, Noah).

Verwacht geen bioscooprelease. In de States verschijnt Aftermath op 7 april beperkt in de bioscoop en op VOD. Hieronder het affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair