Lady Gaga's nieuwe romance

De wereldberoemde Born This Way-zangeres schijnt weer een nieuwe vriend te hebben, na haar onverwachtse relatiebreuk met manlief Taylor Kinney vorig jaar.

Afgelopen zondag verzorgde hitzangeres en opkomend actrice Lady Gaga (Machete Killls, Muppets Most Wanted) een grandioze Halftime Show tijdens de 51e editie van de Amerikaanse Super Bowl, de gezamenlijke finale van twee landelijke American football competities. Lady Gaga, bekend van onder andere nummers als Poker Face, Million Reasons en Bad Romance, werd na afloop door de aanwezige paparazzi intiem op de foto gekiekt met Christian Carino, haar boekingsagent. De twee worden al langer aan elkaar gelinkt en verschijnen steeds vaker samen in het openbaar.

Vorig jaar verbrak de excentrieke vocaliste haar verloving met acteur Taylor Kinney. Na een relatie van meer dan zes jaar, ging het stel als goede vrienden uit elkaar. Gaga en Kinney leerden elkaar kennen op de set van Gaga's muziekvideo van haar nummer You & Ï. Christian Carino had eerder een relatie met The Walking Dead-ster Lauren Cohan.

Lady Gaga won vorig jaar nog een Golden Globe voor haar rol als The Countess in de succesvolle FOX-televisieserie American Horror Story. Ook was ze samen met Diane Warren genomineerd voor een Oscar met het nummer Til It Happens To You uit de documentaire The Hunting Ground, welke het heftige verhaal vertelt over de grote hoeveelheid verkrachtingen op Amerikaanse campussen.

In 2018 zal Lady Gaga te zien zijn in de inmiddels vierde remake van A Star Is Born, geregisseerd door Bradley Cooper, waarvan ze ook de soundtrack zal gaan verzorgen. Hieronder de beelden van Gaga's fenomenale Halftime Show. Weliswaar geen film, maar alsnog een schitterend plaatje.
 



NieuwsFilm

meest populair