Celebrity

Lady Gaga's nieuwe romance

De wereldberoemde Born This Way-zangeres schijnt weer een nieuwe vriend te hebben, na haar onverwachtse relatiebreuk met manlief Taylor Kinney vorig jaar.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 09:41 in Celebrity
Afgelopen zondag verzorgde hitzangeres en opkomend actrice Lady Gaga (Machete Killls, Muppets Most Wanted) een grandioze Halftime Show tijdens de 51e editie van de Amerikaanse Super Bowl, de gezamenlijke finale van twee landelijke American football competities. Lady Gaga, bekend van onder andere nummers als Poker Face, Million Reasons en Bad Romance, werd na afloop door de aanwezige paparazzi intiem op de foto gekiekt met Christian Carino, haar boekingsagent. De twee worden al langer aan elkaar gelinkt en verschijnen steeds vaker samen in het openbaar.

Vorig jaar verbrak de excentrieke vocaliste haar verloving met acteur Taylor Kinney. Na een relatie van meer dan zes jaar, ging het stel als goede vrienden uit elkaar. Gaga en Kinney leerden elkaar kennen op de set van Gaga's muziekvideo van haar nummer You & Ï. Christian Carino had eerder een relatie met The Walking Dead-ster Lauren Cohan.

Lady Gaga won vorig jaar nog een Golden Globe voor haar rol als The Countess in de succesvolle FOX-televisieserie American Horror Story. Ook was ze samen met Diane Warren genomineerd voor een Oscar met het nummer Til It Happens To You uit de documentaire The Hunting Ground, welke het heftige verhaal vertelt over de grote hoeveelheid verkrachtingen op Amerikaanse campussen.

In 2018 zal Lady Gaga te zien zijn in de inmiddels vierde remake van A Star Is Born, geregisseerd door Bradley Cooper, waarvan ze ook de soundtrack zal gaan verzorgen. Hieronder de beelden van Gaga's fenomenale Halftime Show. Weliswaar geen film, maar alsnog een schitterend plaatje.
 


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Die halftime show vond ik echt geweldig! En ik vind Lady Gaga een goede artieste.

(Is het geen idee om celebrity nieuws niet te scheiden, zoals op de oude website?)

Master Of Films

Avatar

Lady Gaga had een Oscar moeten winnen voor Til It Happens To You. Niet alleen is zij een betere zangeres/performer, het nummer had ook een statement. De NFL halftime show is bij veel mensen goed bevallen, zelfs bij de niet liefhebbers van Gaga vonden het geslaagd. Al kwamen er wel weer negatieve berichten van bodyshaming. Maar daar heeft Gaga een zeer proffesional antwoord opgegeven op Instagram. Zij laat zich niet zomaar uit de kast jagen ;)

Gigan72

Avatar

Niet mijn muziek maar toch mag ik haar wel en ze is zeker 100x beter dan die schreeuwlelijk Beyonce

Alexwithmike

Avatar

Zou liever hebben dat Lady Baba lekker voor altijd in die kast blijft!
En wil ze aub zo professioneel zijn en het acteren over laten aan echte acteurs/actrices.

Scheerzeep

Avatar

@Alexwithmike

Want, ze wint "zomaar" een Golden Globe?

kratoskismb

Avatar

Wat een beest die gaga. Nooit een hoge pet van gehad maar respect voor het optreden!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair