Bizarre, knotsgekke trailer 'Kuso' met Amerikaanse komieken

Bizarre, knotsgekke trailer 'Kuso' met Amerikaanse komieken

Niet veilig voor op werk.

De eerste trailer voor het bizarre en vreemde Kuso staat online. Bekijk hem nu hier (maar wacht misschien even totdat je thuis bent). De trailer duurt slechts één minuut, maar zit vol krankzinnige beelden gebeurtenissen:



Na één van Los Angeles' ergste aardbevingen ooit is de Californische stad een nachtmerrie-achtige wereld geworden, waarin vervalen verteld worden via een zelfgemaakt netwerk van weggegooide televisies. Kuso voert je mee op een reis langs, door en tussen beeldbuizen, en in de verknipte levens van de overlevers.

Kuso ging in première op het Sundance Film Festival afgelopen januari. Kuso is geregisseerd door Steven Ellison, ook wel bekend als de muzikant, producent en DJ Flying Lotus of FlyLo, en als rapper Captain Murphy.

Er werken heel wat namen uit de Amerikaanse alternatieve comedy en entertainmentscene mee aan Kuso, inclusief komiek Hannibal Buress (bekend van zijn stand-up shows en van Broad City) en Tim Heidecker (de helft van het duo Tim & Eric). Funklegende George Clinton maakt ook zijn opwachting in de trailer.

NieuwsFilm

meest populair