Halle Berry heeft van haar drie mislukte huwelijken geleerd

Halle Berry heeft van haar drie mislukte huwelijken geleerd

Ze houdt zich nu vooral met haar kinderen bezig.

Naast drie huwelijken heeft actrice Halle Berry ook drie scheidingen achter de rug. Ze is in de huwelijksbootjes gestapt met honkbalspeler David Justice (1993-1997), zanger Eric Benét (2001-2005) en acteur Olivier Martinez (2013-2016). Uit de laatste echtverbintenis is één van Berry's twee kinderen voortgekomen. De 50-jarige Amerikaanse sprak hier uitgebreid over tijdens het City Summit and Gala van 2017.

Ze deed een boekje open over de pijn en angsten waar ze mee kampt sinds haar scheidingen. "Ik heb geleerd om met de drie mislukte huwelijken om te gaan, wat niet makkelijk is geweest. Zeker niet omdat er kinderen bij betrokken waren. Als vrouw gaan we een huwelijk tegemoet met de gedachte dat het voor altijd zal standhouden en dat hij de prins op het witte paard is. Dat hebben sprookjes mij geleerd toen ik een kind was. En vandaag de dag ben ik eigenlijk tegen sprookjes."

De actrice uit Cloud Atlas gaat verder: "Maar we stappen in met hoop, dus wanneer het huwelijk uit elkaar valt voelt het aan als een grote mislukking en teleurstelling. Vaak heb ik me schuldig en verantwoordelijk gevoeld. In alle drie de situaties, hoe moeilijk en gênant het soms ook was, leerde ik zoveel over mezelf. Al die relaties waren noodzakelijk voor me, ik ben ze dankbaar. Maar het is lastig geweest. Een moeilijk onderdeel van mijn leven."

Tussen haar tweede en derde huwelijk ging Berry uit met model Gabriel Aubry. Met hem kreeg ze Nahla, inmiddels acht jaar oud. Nu haar huwelijksbanden verbroken zijn, heeft Berry zich volledig op haar kinderen gestort. "Het moeder zijn is nu mijn meest belangrijke taak. En ik weet dat al mijn daden, alles wat ik zeg en aanbied, van belang is. Ik zeg veel, maar wat ik het belangrijkst vind is dat mijn kinderen zien wat ik doe."



NieuwsFilm

meest populair