Paramount wil remake 'Terms of Endearment' met Oprah Winfrey

Paramount wil remake 'Terms of Endearment' met Oprah Winfrey

De studio heeft Lee Daniels (Precious, The Butler) op het oog voor de regie.

Lee Daniels, de regisseur achter films als Precious (2009), The Paperboy (2012) en The Butler (2013), gaat mogelijk aan de slag met een remake van James L. Brooks' klassieker Terms of Endearment. Deze film ging in 1984 met vijf Oscars aan de haal - waaronder 'beste film' en 'beste regisseur' - en Paramount wil nu samen met Daniels een nieuwe versie verwezenlijken. De studio heeft niemand minder dan Oprah Winfrey op het oog voor een hoofdrol.

Winfrey is in beeld voor de rol van Aurora Greenway, in het origineel gespeeld door Shirley MacLaine. Het personage is een weduwe met een dochter, Emma genaamd, die trouwt met de niet al te geweldige Flap Horton. Nadat hij haar bedriegt met een andere vrouw, verlaat Emma hem en gaat ze weer een prominentere rol spelen in het leven van haar moeder. Wanneer Emma terminaal ziek blijkt te zijn, komen alle mensen uit haar leven samen om steun te bieden.

Terms of Endearment was oorspronkelijk een roman van Larry McMurtry uit 1975. Kijk nu naar de trailer van de oorspronkelijke film:



NieuwsFilm

meest populair