Officiële red-band trailer voor 'Goon: Last of the Enforcers'

Officiële red-band trailer voor 'Goon: Last of the Enforcers'

Aap

Over een maand komt het vervolg op Goon (2011) uit en dat vieren de makers met de onderstaande, officiële red-band trailer. De komische continuering, Goon: Last of the Enforcers, is van de keer niet door Michael Dowse geregisseerd, maar door acteur/schrijver Jay Baruchel. Het is tevens zijn regiedebuut. Terug in de hoofdrol zien we uiteraard Seann William Scott, als de niet al te snuggere Doug Glatt.

Het hart van ijshockeyteam de Halifax Highlanders, Doug 'The Thug' Glatt', wordt aan de kant gezet nadat hij te veel klappen vangt. Doug hangt zijn schaatsen aan de wilgen en gaat aan de slag als verkoper van verzekeringen. Maar wanneer zijn aartsvijand Anders Cain de nieuwe aanvoerder van de Highlanders wordt, en het team daarnaast van management verandert, besluit Doug in actie te komen en aan zijn comeback te werken. Daarvoor schakelt hij de hulp in van oud-rivaal Ross 'The Boss' Thea. Loyaal en gepassioneerd trachten ze hetgeen te volbrengen wat ze als geen ander kunnen: hun team beschermen.



'The Boss' wordt opnieuw door Liev Schreiber gespeeld. Kim Coates, Alison Pill en Jay Baruchel vullen hun rollen van het origineel opnieuw in. Wyatt Russell en Elisha Cuthbert vormen nieuwe gezichten. Tot op heden is er alleen nog maar een Canadese releasedatum, dat is 13 maart.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair