Grimmige waarschuwing voor 'Logan' in nieuwe spot

Grimmige waarschuwing voor 'Logan' in nieuwe spot

En James Mangold over zijn ideeën met de film.

"Je zult het niet overleven," zegt Dr. Zander Rice (Richard E. Grant) tegen Logan (Hugh Jackman) in een nieuwe internationale TV-spot die voor de X-Men film van regisseur James Mangold is vrijgegeven. Heel goed ziet het er ook niet uit voor het personage van Jackman, die in deze film afscheid neemt van de rol. Logan is een oude man geworden, die samen met Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) een van de weinige overgebleven mutanten is. Hieronder de spot, daarna zijn er nog wat woorden van regisseur James Mangold over de film.


Mangold vertelde tegenover We Got This Covered dat hij geen grote rollen voor oude X-men heeft om een goede reden. "Vroeg in het verhaal, hadden we het idee van een ondergrondse treinrails, waar Hugh een aantal mutanten ontmoette. Maar dat leidde alleen maar af van de eenzaamheid van het verhaal en werd een soort cameo," aldus Mangold. Om die reden koos hij ervoor geen andere personages in het verhaal te plaatsen, dan die noodzakelijk waren voor het verhaal.

"Er was wel altijd een nieuwsgierigheid. Ik ben hier heel voorzichtig in, want hoe graag fans ook iets willen hebben... Je hebt soms van die momenten, waarop je [probeert mensen tevreden te stellen en dan schrijf je van die scènes waarin je personage iemand ontmoet, maar dan voelt het als een geforceerde cameo, tenzij het organisch kan en het personage cruciaal is voor het verhaal."

Vanaf 2 maart in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair