Original Films & BOOM! Studios verfilmen stripboek 'Talent'

Original Films & BOOM! Studios verfilmen stripboek 'Talent'

Een man overleeft een vliegtuigongeluk en neemt de herinneringen en vaardigheden van de dode passagiers over.

Volgens The Hollywood Reporter werkt BOOM! Studios hard om één van hun eigen stripboeken te verfilmen. Het gaat om Talent, een vierdelige miniserie uit 2006. Bij de adaptatie krijgen ze hulp van producent Neal Moritz en zijn Original Films onderneming. Moritz heeft in het verleden aan vele blockbusters gewerkt, waaronder de Fast & Furious-franchise.

Talent is geschreven door Christopher Golden en Tom Sniegoski. Illustrator Paul Azaceta nam het tekenwerk voor zijn rekening. Centraal in de actiethriller staat Nicholas Dane, een 34-jarige universiteitsprofessor. Hij neemt een vliegtuigvlucht waar iets minder dan 150 mensen aan boord zijn. Wanneer het toestel neerstort is Nicholas de enige overlevende. Gaat het om een wonder? De leraar ontdekt al snel dat hij een nieuw talent heeft verworven: de herinneringen en vaardigheden van de overleden passagiers overnemen. Dat klinkt misschien leuk, op de duistere organisatie na die nu de jacht op Nicholas geopend heeft.

Samen met 20th Century Fox werkt BOOM! Studios ook aan een andere stripboekverfilming: The Empty Man. Deze komt uit 2014 en bestaat uit zes delen. Het verhaal volgt een ex-agent die een merkwaardige ziekte tracht te stoppen. Één die altijd in de dood van het slachtoffer resulteert. Het is onbekend wanneer beide films uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair