Video

X-23 krijgt haar klauwen in clip 'Logan'

En Fox twijfelde over de toon van de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:53 in Video
UPDATE 15:50: Er is een aparte clip voor Logan vrijgegeven, waarin we zien hoe Laura (Keen) haar klauwen krijgt. Of die clip ook zo in de film zit is de vraag, want hij zit vrij apart in elkaar. We zien in elk geval hoe Laura geopereerd wordt en dat ze in haar arm snijdt met haar twee klauwen. Dat levert aparte beelden op, en het meisje komt vrij rebels over. Hieronder de clip.Logan wordt de laatste film in de Wolverine-trilogie. Zeker is dat regisseur James Mangold en acteur Hugh Jackman de film duister hebben gemaakt. Nu blijkt dat Twentieth Century Fox daar in eerste instantie niet zo blij mee was. Dit meldt Variety, dat daarbij ook meteen studiohoofd Stacey Snider citeert.

Snider vertelde: "Er ontstond behoorlijke consternatie over de intensiteit van de toon van de film. Het is meer een treurzang over leven en dood. Het paradigma was dat van een western en mijn collega vonden dat niks. Het is geen moppen tappende, sigaar rokende, bakkebaarden dragende Wolverine. Het debat werd of dit niet saai zou worden. Is het niet spannend om je Wolverine voor te stellen als een echte man, iemand die niks meer met de wereld te maken wil hebben en niet meer wil vechten, totdat een klein meisje hem nodig heeft?"

Wolverine zorgt als de film begint voor Professor Charles Xavier (Patrick Stewart). Hun beider krachten nemen af, en Logan werkt als chauffeur. Daar komt verandering in als een jonge mutant (Dafne Keen) zijn hulp nodig heeft. Het meisje blijkt dezelfde krachten te hebben als Logan en wordt opgejaagd door duistere krachten.

Vanaf 2 maart in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Hm, zo rebels komt ze niet over. Gewoon een brutale tiener ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair