'Jurassic World 2' start officieel met opnames

'Jurassic World 2' start officieel met opnames

In de zomer van 2018 in de bioscoop.

Het hing al even in de lucht, maar nu zijn de opnames voor het vervolg op de kaskraker Jurassic World dan ook daadwerkelijk gestart. Producent Frank Marshall meldde dit via Twitter. En dit is maar goed ook aangezien de film staat gepland voor de zomer van 2018.

In de film van The Impossible en A Monster Calls-regisseur J.A. Bayona keren een aantal bekende gezichten terug, met uiteraard Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, maar waarschijnlijk ook B.D. Wong. Nieuwe namen zijn minimaal Toby Jones, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda en Ted Levine. Michael Giacchino is aangetrokken voor de muziek en de verschijningsdatum staat vast op 7 juni 2018.


Ondertussen is er al een en ander gezegd over het plot van Jurassic World 2. Deze zou minimaal een stuk groter en flink spannender en enger worden dan het eerste deel. Ook zou er een grotere connectie zijn met Jurassic Park. Eerder zei Bayona over de film: "Ik denk dat het zowel een vervolg is op Jurassic World als een vervolg op Jurassic Park. We maken een vervolg op Jurassic World, maar het is zeker een vijfde deel van een grotere saga. Het is moeilijk, maar je moet een balans vinden in wat mensen verwachten te zien en de nieuwe onderdelen in het verhaal. Ik denk dat het verhaal zoekt naar een verbinding tussen Jurassic World en Jurassic Park; meer dan Jurassic World deed."

NieuwsFilm

meest populair