Gerucht 'Star Wars: The Last Jedi': John Boyega's Finn krijgt stevige missie

Samen met een nieuw personage.

Volgens Making Star Wars zal John Boyega's personage Finn een belangrijke missie krijgen in Star Wars: The Last Jedi. Nadat hij in Star Wars: The Force Awakens nog ontsnapte aan de First Order, zal hij een deel later de slechteriken juist opzoeken.

Making Star Wars meent namelijk te weten dat hij de First Order zal infiltreren, en wel op een Super Star Destroyer. Geheel in officiersuniform gaat hij aan boord van het schip. Hij zou daar onder meer een oud-collega tegenkomen. Hij wordt echter niet gepakt, maar juist gefeliciteerd met zijn promotie. Klaarblijkelijk zou FN-2187's desertie niet overal bekend zijn.

Aanvullend meldt de website dat Finn de infiltratie gezamenlijk beleeft met het personage van nieuwkomer Kelly Marie Tran (XOXO). Ze zouden gezamenlijk een bom moeten plaatsen.

Vooralsnog valt dit bericht onder de categorie 'geruchten' en zal de tijd uitwijzen of Finn daadwerkelijk de Super Star Destroyer moet neerhalen. Het schip zou overigens wat verschillen van de eerdere versie. Eind 2017 weten we meer!

Hieronder overigens ook nog een foto vanaf de set van Star Wars VIII. De foto werd geplaatst door regisseur Rian Johnson:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair