Algemeen

Gerucht 'Star Wars: The Last Jedi': John Boyega's Finn krijgt stevige missie

Samen met een nieuw personage.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:46 in Algemeen
Volgens Making Star Wars zal John Boyega's personage Finn een belangrijke missie krijgen in Star Wars: The Last Jedi. Nadat hij in Star Wars: The Force Awakens nog ontsnapte aan de First Order, zal hij een deel later de slechteriken juist opzoeken.

Making Star Wars meent namelijk te weten dat hij de First Order zal infiltreren, en wel op een Super Star Destroyer. Geheel in officiersuniform gaat hij aan boord van het schip. Hij zou daar onder meer een oud-collega tegenkomen. Hij wordt echter niet gepakt, maar juist gefeliciteerd met zijn promotie. Klaarblijkelijk zou FN-2187's desertie niet overal bekend zijn.

Aanvullend meldt de website dat Finn de infiltratie gezamenlijk beleeft met het personage van nieuwkomer Kelly Marie Tran (XOXO). Ze zouden gezamenlijk een bom moeten plaatsen.

Vooralsnog valt dit bericht onder de categorie 'geruchten' en zal de tijd uitwijzen of Finn daadwerkelijk de Super Star Destroyer moet neerhalen. Het schip zou overigens wat verschillen van de eerdere versie. Eind 2017 weten we meer!

Hieronder overigens ook nog een foto vanaf de set van Star Wars VIII. De foto werd geplaatst door regisseur Rian Johnson:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Nou, laten we hopen dat het een zelfmoord missie is.

Master Of Films

Avatar

En bedankt voor de spoiler Rian Johnson. Nou weet ik dat er First Order Stormtroopers aanwezig zijn in Star Wars VIII. Had mij graag willen verrassen :(

Ed Crane

Avatar

Zit die chrome Storm Trooper er nog in die zo enorm gehypet werd voor The Force Awakens maar er vrijwel niet in zat?

Gigan72

Avatar

Ja die cylon zit ook in het volgende deel.

Ben het met je eens een hype om niets het voegde niets toe aan de film.
Ze wilde een soort van nieuwe Bobba Fett dus maken ze een stormtrooper zilver in de hoop dat ze een cool personage hebben maar dat is niet gelukt

nieuwslaatste nieuws

meest populair