Eerste trailer aparte tragikomedie 'Dean'

Eerste trailer aparte tragikomedie 'Dean'

Het regiedebuut van Amerikaans komiek Demetri Martin.

De eerste trailer voor indie komedie Dean is uit. Bekijk hem hieronder. Dean is het regiedebuut van komiek Demetri Martin.

Martin speelt een jongeman die zijn leven en zichzelf probeert uit te vogelen na de dood van zijn moeder. Kevin Kline speelt zijn vader, die zijn eigen rouwproces doormaakt. Gillian Jacobs en Mary Steenburgen spelen de vrouwen die hen daar ogenschijnlijk mee helpen. Hoewel het personage van Reid Scott zegt dat vrouwen niet het antwoord zijn op hun problemen.



Dean (Martin) is een tekenaar die wegvlucht voor het omgaan met de dood van zijn moeder door ver weg van zijn thuisstad New York zijn heil in Los Angeles te zoeken, bij een sollicitatiegesprek bij een marketingbureau. Zijn vader heeft een heel eigen, meer gedisciplineerde manier van omgaan met de dood van zijn vrouw, inclusief het te koop zetten van het huis van de familie. Wat weer voor frictie zorgt tussen vader en zoon. Toch proberen beiden een nieuw pad in het leven te vinden, terwijl onverwachte omstandigheden en nieuwe liefdes alle plannen in de war dreigen te schoppen.

NieuwsFilm

meest populair