Tanks, explosies en middelvingers in trailer 'Wolf Warrior II'

Tanks, explosies en middelvingers in trailer 'Wolf Warrior II'

Met actiechoreografie van de makers van 'SPL II: A Time for Consequences' én die van 'Captain America: Civil War'.

Een vervolg op Wolf Warrior is al een tijd in de maak, maar er is nog weinig over bekend. De eerste trailer is online verschenen. Jacky Wu Jing (SPL II: A Time for Consequences) keert terug in de hoofdrol en de regisseursstoel. Yu Nan (The Expendables 2)  is ook weer van de partij. Bekijk de trailer hier:



Leng Feng nam het in de eerste Wolf Warrior op tegen een groep huurlingen die hem in naam van een drugsdealer uit de weg moesten ruimen. Leng Feng is een Chinese elitesoldaat die bijzonder nauwkeurig kan schieten. Dit keer bevindt hij zich in een door oorlog geteisterd Afrikaans land en moet hij het opnemen tegen de leider van een huurlingenleger ter plaatse.

De actiechoreografie wordt ditmaal verzorgd door Hongkong veteraan Jack Wong (SPL II: A Time for Consequences) en Sam Hargrave (Captain America: Civil War. Hij werd aan Wu Jing geïntroduceerd door de gebroeders Russo nadat Wu Jing op zoek ging naar Amerikaanse samenwerking om Wolf Warrior II nog beter dan de eerste film te maken, naar eigen zeggen.

NieuwsFilm

meest populair