Steven Seagal gaat 'Paid on Death' worden

Steven Seagal gaat 'Paid on Death' worden

Of kondigt tenminste een film met die titel aan

Steven Seagal is wéér aan een nieuw project begonnen. Het is er weer eentje met een titel van drie woorden: Paid on Death. Deze aankomende actiefilm zal geregisseerd worden door Shawn Sourgose (Blood of Redemption) en geproduceerd door Kevin Carraway (Chain of Command). Beiden hebben in ieder geval ervaring met de voor Seagal typische titels met drie woorden.

Wat kunnen we verwachten van Paid on Death? Een man die alleen bekend is onder zijn alias 'Assassin' (vermoedelijk Seagal) werkt als huurmoordenaar (verrassing!) voor de Amerikaanse overheid. Zijn doelwitten zijn individuen die als te gevaarlijk voor de maatschappij. Maar dan wordt hij zelf een doelwit, en moet hij erachter komen wie een prijs op zijn hoofd heeft geplaatst voordat het te laat is.

Met titels als Paid on Death is Seagal de laatste tijd heel erg bezig om zijn gloriedagen proberen nieuw leven in te blazen, die tijd dat hij beroemd werd met titels als Above the Law, Out for Justice en Hard to Kill. Naast het spel met de titels kondigde hij ook Above the Law 2 en Under Siege 3 aan, vervolgen op zijn grootste successen. En natuurlijk zijn terugkeer naar de regisseursstoel, Attrition, zijn tweede regieklus na On Deadly Ground uit 1994.

Of Paid on Death Seagal ook echt in de buurt van betere tijden zal brengen valt nog maar te bezien. In 2016 kwamen er zes films met hem uit, waaronder typerende titels met drie woorden als Code of Honor en Contract To Kill. Maar een echte impact maakten ze niet. Het was al een unicum dat een van die films de bioscoop haalde.

NieuwsFilm

meest populair