Geen Arnold Schwarzenegger in 'The Predator'

Geen Arnold Schwarzenegger in 'The Predator'

Boyd Holbrook geeft daarnaast commentaar op het script van de film.

Regisseur Shane Black heeft al vaker aangegeven dat The Predator een direct vervolg zou worden op de eerste twee films, in plaats van een simpele reboot. Hoofdrolspeler Boyd Holbrook spreekt dit nu echter tegen tijdens een interview met We Got This Covered, waarin hij aangeeft dat dit niet het geval is. Daarnaast zegt hij ook dat Arnold Schwarzeneggers personage Dutch niet te zien zal zijn in de film:

"Ik werk momenteel aan The Predator, en het is geen sequel. Shane Black heeft iets totaal nieuws verzonnen, maar dan wel binnen de perken van de Predator-wereld die we kennen. Het verhaal is geworteld in de realiteit en is innovatief. Ik denk niet dat je [Arnold] Schwarzenegger zult zien. Dat zou te makkelijk zijn. We hebben het hier over een combinatie van horror, science-fiction en western."

Vooral het woord 'western' valt op in Holbrooks opmerkingen. Black heeft eerder een pilot-aflvering van westernserie Edge geregisseerd (in 2015), dus wellicht weet hij de stilistische keuzes van dat project over te brengen naar het Predator-universum, zelfs als speelt de film zich af in het heden.

De cast van The Predator bestaat uit acteurs zoals de eerder genoemde Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Jacob Tremblay (Room) en Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson).

De film moet in februari 2018 de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair