Video

Pijpen, zingen, lachen en huilen in trailer 'Love Off the Cuff'

Het zo te zien leuke vervolg op 'Love in a Puff' en 'Love in the Buff'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 15:44 in Video
Bekijk hieronder de verrassende, absurde trailer van Love Off the Cuff, de derde film in een reeks romantische komedies van Pang Ho-Cheung.

In 2010 was er Love in a Puff en in 2012 volgde Love in the Buff. Vijf jaar later is er nu dus Love Off the Cuff, waarin Miriam Yeung en Shawn Yue weer het populaire koppel Cherie en Jimmy spelen:In Love in a Puff ontmoetten Jimmy en Cherie elkaar. In Love in the Buff kwamen ze weer bij elkaar, nadat het eerder uit was geweest tussen de twee. Jimmy en Cherie zijn in Love Off the Cuff weer bij elkaar, maar hun relatie is allesbehalve rotsvast. Hun band wordt op de proef gesteld doordat een jeugdvriendin van Jimmy hem vraagt haar spermadonor te worden, en Cherie's rokkenjagende vader blijkt te gaan trouwen met een vrouw die jonger is dan Cherie.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Looks like a nice blowjob...

Frietgezicht

Avatar

De kop trok mij hierheen maar een romantische comedy,bleh.

nieuwslaatste nieuws

meest populair