Eerste trailer horrorfilm 'Devil in the Dark'

Eerste trailer horrorfilm 'Devil in the Dark'

Duivels duistere preview voor de Canadese horrorprent.

Alweer een enge film over onheilspellende gebeurtenissen in een afgelegen bos? Toegegeven, daar zijn er onderhand talloze van en een hoop daarvan stijgen helaas niet boven de middelmaat uit. Toch suggereert de eerste trailer voor het Canadese Devil in the Dark dat de film toch garant staat voor twee uur onvervalst griezelen. Van al die afgezaagde hertengeweien worden we al onpasselijk.

In Devil in the Dark besluiten twee van elkaar vervreemde broers (Dan Payne en Robin Dunne) op jacht te gaan in een stil en weinig betreden bos. Helaas zijn zij er niet alleen, want een angstaanjagende aanwezigheid maakt er eveneens diens opwachting. Al snel worden de jagers de bejaagden. En wat zijn toch die visioenen die de ene broer krijgt van deze plek? Het duo zal haar oude geschillen moeten bijleggen om de demonische terreur te overleven.

Ook te zien in Devil in the Dark zijn Daniel Cudmore en Briana Buckmaster. De regie ligt in handen van Tim Brown, die hiermee na het niet in Nederland verschenen The Cradle zijn tweede horrorfilm aflevert.

Of Devil in the Dark ook een Nederlandse release krijgt valt nog te bezien. In de VS komt de film online uit op 7 maart.



NieuwsFilm

meest populair