Seth Rogen contacteert Donald Trump Junior

Seth Rogen contacteert Donald Trump Junior

Hij wil dat Junior het een en ander doorgeeft aan zijn vader.

Donald Trump zit pas een maand in het Witte Huis, maar het aantal Amerikanen dat tegen hem is loopt sindsdien gestaag op. Nog nooit van tevoren had een Amerikaanse President zulke lage 'approval' cijfers. Vele bekendheden lieten van zich horen gedurende en net na de verkiezingen, maar nu lijken de gemoederen toch wat gekalmeerd te zijn. Komiek Seth Rogen daarentegen liet weten dat hij het liefst zou hebben dat Trump aftreedt en dat deed hij wel op een redelijk originele manier.

De acteur kwam er namelijk achter dat hij op Twitter gevolgd wordt door Donald Trump Jr., het oudste kind van de President. Rogen dacht dat hij misschien dus wel direct aan Trump Junior iets kon vragen: ''Yo Donald J. Trump Jr! Ik kwam er achter dat je me op Twitter volgt. Vraag alsjeblieft aan je vader of hij aftreedt en wel voordat hij de wereld verwoest. Thanks dude''. Maar daar liet hij het niet bij...

Hij stuurde de 39-jarige Trump Junior ook nog een privé-bericht, wat hij daarna deelde op Twitter: ''Hey Man, Seth nog een keer. Je vader probeert onze media in diskrediet te brengen, hij werkt samen met Rusland en is het milieu aan het verwoesten. Het zou echt super cool zijn als je naar je vader ging en zou zeggen: ''Yo pap, hou hier gewoon mee op en ga weer werken in de tv-business''. Daar zou een groot deel van de wereld je dankbaar voor zijn! Alvast bedankt!''

Uiteindelijk stuurde hij nog twee privé-berichtjes naar Trump Junior, waarin hij zei ''Ik wil niet overkomen als een weirdo of zo, maar ik dacht dat het misschien wel handig was als ik je direct zou contacteren. Misschien kun je je vader eens vragen of Rusland iets met de verkiezingen te maken had? En eens onderzoeken welke banden Michael Flynn* had met Rusland? En vraag je vader anders eens of hij niet gewoon weer een game show wil presenteren. Ik wed dat hij dat nog liever zou doen. Bedankt! Peace!"

(*Michael Flynn is een Amerikaans oud-generaal van de United States Army en voormalig Nationale Veiligheidsadviseur onder president Trump. Flynn wordt bekritiseerd vanwege zijn vermeende nauwe contacten met Rusland).

Seth Rogen zal dit jaar nog te zien zijn in The Something.



NieuwsFilm

meest populair