Gerucht: Synopsis 'Aquaman' hint naar oorlog Atlantis en Aarde

Gerucht: Synopsis 'Aquaman' hint naar oorlog Atlantis en Aarde

Aquaman is verder een onwillige heerser.

In oktober 2018 kunnen we naar Aquaman in de bioscopen, met Jason Momoa in de titelrol. Vorige week hoorden we dat de opnames van de DC-film op 22 mei van start gaan in Australië en daarvoor is nu een casting call gepubliceerd. Die lijkt ons een nieuwe synopsis te bieden, die behoorlijk interessante informatie biedt over de film.

"Aquaman draait om Aquaman als de onwillige heerser van het onderwaterkoninkrijk Atlantis, die gevangen raakt tussen landbewoners die de planeet altijd vervuilen en zijn eigen volk, dat er klaar voor is het aardoppervlak binnen te vallen."

Onderaan die pagina is nog een tweede variant te vinden:

"Aquaman is de Koning van de Zeven Zeeën. Dit is de onwillige heerser van Atlantis, gevangen tussen een oppervlaktewereld die de zee verwoest en Atlantiërs die in opstand willen komen. Aquaman is eraan toegewijd de hele wereld te beschermen."

Interessant is dat de bewoners van Atlantis als de film begint op het punt lijken te staan om de 'gewone' mensen aan te vallen. Dat zou voortkomen uit de vervuiling van de oceanen, waarmee de DC-film meteen een ecologische boodschap krijgt.

De film van regisseur James Wan heeft al een boel castleden: naast Momoa spelen namelijk ook Amber Heard (Mera), Nicole Kidman (Atlanna), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Patrick Wilson (Orm), Temuera Morrison (Thomas Curry) en Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) rollen in Aquaman. Die draait vanaf 4 oktober 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair