'The Fog'-actrice Adrienne Barbeau gecast in 'Jeepers Creepers 3'

'The Fog'-actrice Adrienne Barbeau gecast in 'Jeepers Creepers 3'

Jonathan Breck speelt opnieuw de rol van de Creeper in de film.

Een aantal dagen na de start van de productie is de volledige castlijst van horror-sequel Jeepers Creepers 3 onthuld. Onder de castleden bevindt zich o.a. jaren '80 horror-icoon Adrienne Barbeau, die een personage genaamd Gaylen Brandon zal spelen.

Schrijver/regisseur Victor Salva zal opnieuw regisseren. Gina Philips speelt ondertussen wederom de rol van Trish, die bang is dat de Creeper (Jonathan Breck) haar zoon op de zelfde manier zal ontvoeren als haar broer 23 jaar ervoor. Trish is nu een rijke, machtige vrouw en trekt er met een klein leger op uit om de Creeper voor eens en altijd uit te schakelen.

De eerste twee films, die respectievelijk in 2001 en 2003 in de bios draaiden, gingen over een eeuwenoud schepsel dat om de 23 jaar 23 dagen lang jaagt op menselijke lichaamsdelen en organen. De twee films brachten wereldwijd 120 miljoen dollar in het laatje..

Naast Barbeau en Philips zijn er in Jeepers Creepers 3 ook rollen weggelegd voor Stan Shaw, Chester Rushing, Ryan Moore, Patrick Thomas Cragin, Brandon Smith, Gabrielle Haugh, Justin Hall, Michael Papajohn, Megan Elizabeth Wright, Jason Bayle, Cade Burk, Joyce Giraud, Jordan Salloum, Don Yesso, David Davis, Brandon Stacy, Casey Hendershot, Thomas Francis Murphy and Carrie Lazar.

De opnames van de film vinden momenteel plaats in Baton Rouge, Louisiana.



NieuwsFilm

meest populair