Smurfin steelt de show in nieuwe preview 'Smurfs: Lost Village'

Smurfin steelt de show in nieuwe preview 'Smurfs: Lost Village'

Op de muziek van Meghan Trainors nieuwe song 'I'm a lady'.

Als de voorheen enige vrouwelijke smurf heeft de Smurfin toch een wat iconische status, dus is het niet merkwaardig dat ze haar eigen preview kreeg voor de promotie voor het nieuwe smurfenavontuur Smurfs: The Lost Village. De teaser dient ook als promo voor de song I'm a lady van Meghan Trainor die de film begeleidt. Wat doet een dame van het kaliber Smurfin de hele dag? Op avontuur gaan, met beestjes praten en mannelijke smurfen het hoofd op hol brengen natuurlijk.

Over het plot van Smurfs: The Lost Village wordt in deze dialoogloze teaser met geen woord gerept. In hun nieuwe volledig geanimeerde film vinden de Smurfin en haar drie beste vrienden Hefty, Brainy en Clumsy een geheimzinnige kaart die naar een onbekend dorp leidt. Om het dorp te redden van de vileine Gargamel moet het viertal een trektocht dwars door het Verboden Bos ondernemen, dat gevuld is met allerlei magische wezens.

Demi Lovato spreekt de stem van de Smurfin in, aangevuld met Rainn Wilson, Joe Manganiello, Michelle Rodriguez, Danny Pudi, Mandy Patinkin en Julia Roberts. Ook Trainor zelf verzorgt een stem in de film, die geregisseerd wordt door Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet, Shrek 2).

Smurfs: The Lost Village gaat in Nederland op 5 april in première.



NieuwsFilm

meest populair