Ster 'Get Out' toegevoegd aan nieuwste Steve McQueen 'Widows'

Daniel Kaluuya zal waarschijnlijk echter geen weduwe spelen.

De horrorfilm Get Out moet in Nederland nog verschijnen, maar gooit in Amerika al hoge ogen onder critici. Dat lijkt deels te danken aan de talentvolle hoofdrolspeler Daniel Kaluuya. Het lijkt erop dat Kaluuya een acteur is die we in de gaten moeten houden, want nu is hij ook gecast in de volgende film van Steve McQueen (Shame, Twelve Years a Slave), de thriller Widows.

Widows draait om een mislukte overval, waarbij de overvallers het leven laten. Hun weduwen laten het er niet bij zitten en besluiten de klus alsnog te klaren. Ook al zijn ze een bont gezelschap met minder ervaring in het criminele circuit dan hun overleden echtgenoten. Kaluuya's rol in het verhaal is nog niet onthuld, maar één van de weduwen zal het niet zijn.

De drie weduwen in kwestie worden gespeeld door Viola Davis, Michelle Rodriguez en Elizabeth Debicki. Kaluuya werkt momenteel aan Marvels Black Panther. Eerder was hij te zien in onder andere Sicario en Kick-Ass 2. Zijn definitieve doorbraakrol ligt in Nederland dus echter nog voor ons. Get Out gaat op 20 april in première.

Widows dient ergens in de loop van 2018 te volgen.



NieuwsFilm

meest populair