Trailer handgetekende film 'My Entire High School Sinking Into the Sea'

Trailer handgetekende film 'My Entire High School Sinking Into the Sea'

Naast de unieke stijl heeft de film met Jason Schwartzman, Lena Dunham en Susan Sarandon ook een fijne stemmencast.

Hieronder vind je een trailer en poster van My Entire High School Sinking Into the Sea, een handgetekende film die vorig jaar tijdens meerdere filmfestivals op uitermate positieve reacties mocht rekenen. De film - over een middelbare school die door een aardbeving in de zee terechtkomt en langzaam naar de bodem zinkt - heeft een indrukwekkende stemmencast waaronder Jason Schwartzman, Lena Dunham, Reggie Watts, Maya Rudolph en Susan Sarandon.


Beste vrienden Dash (Schwartzman) en Assaf (Watts) bereiden zich voor op een nieuw jaar op Tides High School, waar ze alles en iedereen afzeiken in de amper gelezen schoolkrant die wordt geredigeerd door hun vriendin Verti (Rudolph). Wanneer er een aardbeving losbarst vluchten de vrienden naar het dak van de school, waar ze worden vergezeld door de populaire wijsneus Mary (Dunham) en kantinejuffrouw Lorraine (Sarandon).

My Entire High School Sinking Into the Sea werd geschreven en geregisseerd door tekenaar Dash Shaw. De film draait vanaf 14 april in de VS.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair