Teaser trailer Netflix en David Ayers 'Bright' met Will Smith en Joel Edgerton!

Teaser trailer Netflix en David Ayers 'Bright' met Will Smith en Joel Edgerton!

In december alleen te zien op de streamingdienst.

Tijdens de uitreiking van de Oscars heeft Netflix een eerste trailer vrijgegeven voor Bright, de eerstvolgende film van Suicide Squad-regisseur David Ayer. Ondanks de betrokkenheid van grote namen als Will Smith (Suicide Squad, Men in Black), Joel Edgerton (The Gift, Exodus: Gods and Kings) en Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus) verschijnt de film niet in de bioscoop, maar exclusief en alleen op Netlix.


Bright speelt zich af in een wereld waarin de hedendaagse realiteit met een fantasiewereld is gemengd. We volgen de Orc politieagent Nick Jakoby (Edgerton) die samen moet werken met de menselijke politieagent Scott Ward (Smith). Als ze in bezit komen van een bijzonder verwoestend én hoog illegaal wapen - een toverstokje - wordt een goede samenwerking nog belangrijker.

In de film zien we ook Lucy Fry (The Darkness). Ze speelt de rol van Tikka, een elf die het toverstokje in handen heeft en daarom wordt beschermd door de personages van Smith and Edgerton. Ze worden opgejaagd door goddeloze slechteriken die het wapen in bezit willen krijgen. Acteur Édgar Ramírez (The Girl on the Train) is te zien als de FBI-elf Kandomere.

De complete film moet in december op Netflix verschijnen. Een volledige trailer zou mogelijk binnenkort volgen.

NieuwsFilm

meest populair