Zie tienergangsters verliefd worden in 'Love and Other Cults' trailer

Zie tienergangsters verliefd worden in 'Love and Other Cults' trailer

In een absurde Japanse komedie waarin een meisje uit een cult ontsnapt en een nieuwe familie ontdekt in een stel gangsters.

Japans regisseur Uchida Eiji is hard aan de weg aan het timmeren. Met de Amelie-achtige wraakthriller Grateful Dead en de zelfreflexieve blik op filmmaken Lowlife Love (vorig jaar op het IFFR te zien) trad de relatief onbekende filmmaker al uit de duisternis van de Japanse onafhankelijke cinema. En nu treed hij nog meer naar de voorgrond met Love & Other Cults, een absurde komedie waarvan je nu de trailer van kunt zien:



Een jong meisje genaamd Ai Shima uit een klein Japans wordt naar een cult commune gestuurd door haar maniakale moeder, en woont daar zeven lange jaren. Nadar de cult is opgerold door de politie, begint Ai een nieuwe fase in haar leven. Ze gaat voor het eerst naar school, maar kan haar draai niet vinden. Dus gaat ze spijbelen, en vind een nieuw thuis bij een misdadige familie van gangsters en callgirls. De enige die haar en haar problemen begrijpt is een andere outsider, Ryota, die verliefd op haar is. De onschuld van de twee tieners wordt verzwolgen door de grote stad.

NieuwsFilm

meest populair