Onheilspellende poster 'Alien: Covenant'

Onheilspellende poster 'Alien: Covenant'

Morgen een gloednieuwe trailer!

Morgen brengt 20th Century Fox een gloednieuwe trailer uit voor Ridley Scotts Alien: Covenant. Voordat het zover is, hebben we echter nog een nieuwe teaserposter, die je onderaan dit bericht kunt bekijken. Op het ietwat onheilspellende beeld zien we een ei, waar vast een gevaarlijke facehugger in verborgen zit. Geen wonder dus dat de trailer ons oproept ons te verstoppen.

Covenant is een nieuw hoofdstuk in de franchise, en volgt op Prometheus (2012). Centraal staat de bemanning van een kolonieschip, de Covenant. Die is op weg naar een afgelegen planeet, waarvan ze denken dat het een niet eerder ontdekt paradijs is. In werkelijkheid blijkt het een duistere, gevaarlijke wereld te zijn. Als ze dan een dreiging die verder gaat dan alles wat ze zich hadden kunnen voorstellen, zijn de rapen helemaal gaar en moeten ze proberen te vluchten.

De nieuwe film in de franchise heeft hoofdrollen voor onder meer Michael Fassbender, Katherine Waterston, James Franco, Billy Crudup, Danny McBride en Demián Bichir. Vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair