Eerste trailer horrorfilm 'House on Willow Street'

Bad guys versus een nog groter kwaad in deze indie-horror.

IFC Midnight heeft de eerste trailer onthuld voor de onafhankelijke horrorfilm The House on Willow Street. De film ging vorig jaar augustus al in première op diverse genrefestivals wereldwijd, maar moest het tot nog toe zonder een werkelijke release stellen. Met de online publiciteit van deze preview én een stijlvolle, lugubere poster voor de titel kan de liefhebber nu alvast warm gemaakt worden voor deze gory griezelaar.

In The House on Willow Street - waarvan de titel vorig jaar overigens nog From a House on Willow Street luidde - maakt een groepje kidnappers het verkeerde slachtoffer. Verkeerd voor hen, want de gevangen genomen jonge vrouw is niet zo onschuldig of ongevaarlijk als ze schijnt. In haar lichaam schuilt een dodelijke, demonische aanwezigheid die zich vervolgens tegen de criminelen keert, met natuurlijk de nodige bloederige en schokkende gevolgen.

The House on Willow Street wordt geregisseerd door de Zuid-Afrikaan Alastair Orr, die eerder al vergelijkbare enge waar leverde met kleinere genretitels als Indigenous en Expiration. De hoofdrollen in diens nieuwste zijn weggelegd voor Sharni Vinson, Carlyn Burchell, Zino Ventura en Steven John Ward.

The House on Willow Street zal vanaf 24 maart in een beperkte release te zien zijn in de VS. Een Nederlandse bioscooprelease lijkt er niet te komen, maar gelukkig zal de film ook On Demand te zien zijn.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair