Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar

Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar

Ze waren bij elkaar sinds begin 2016.

Na een periode van tien maanden hebben acteur Orlando Bloom en zangeres Katy Perry een punt achter hun relatie gezet, al gaat het misschien enkel om een pauze. Dat hebben hun vertegenwoordigers onthuld: "Voordat geruchten en valse nieuwsberichten uit de hand lopen, kunnen we bevestigen dat Orlando en Katy uit respect en liefde momenteel tijdelijk afstand nemen."

De 40-jarige Engelsman en 32-jarige Amerikaanse werden afgelopen zondag nog gefotografeerd, kort na de Oscars. Ze verschenen echter niet samen op de rode loper. Het tweetal begon met daten vlak na de 73ste editie van de Golden Globes, welke plaatsvond in januari 2016. Hun romance werd nauw in de gaten gehouden door de paparazzi. Één van de dingen die de fotografen niet zullen vergeten was toen Bloom en Perry op vakantie waren in Italië, rondom augustus 2016, en Bloom spiernaakt vastgelegd werd.

Ook vierden ze samen uitgebreid Kerstmis, Thanksgiving en Halloween. De twee waren grote voorstanders van Hillary Clinton toen zij een gooi deed naar het presidentschap. Beiden zijn eerder getrouwd geweest: Bloom met Miranda Kerr en Perry met Russell Brand. Uit de eerstgenoemde relatie is Flynn voortgekomen, inmiddels zes jaar.



NieuwsFilm

meest populair