Netflix onthult trailer 'Sand Castle' met Nicholas Hoult en Henry Cavill

Opnieuw een trailer voor een 2017 Netflix-film.

Bram de Groot 3 maart 2017 09:41 in Video
Netflix is flink op stoom met het laten zien van hun aanstaande indrukwekkende releases. Na de teaser trailers voor films als (zie hier), Okja (zie hier) en War Machine (zie hier) en de serie Manhunter (zie hier) kun je hieronder ook de eerste beelden bekijken uit de Netflix-film Sand Castle, met onder meer Nicholas Hoult (X-Men) en Henry Cavill (Man of Steel).


In de film van regisseur Fernando Coimbra (A Wolf at the Door, Narcos) en schrijver Chris Roessner zien we het verhaal van schrijver Roessner, die al een boek schreef over zijn eigen ervaringen tijdens zijn verblijf in Irak. Eerder werd duidelijk dat de film "een eerlijke en openhartige weergave van de eerste dagen tijdens de tweede Golfoorlog in 2003" is, "gezien door de ogen van een groep Amerikaanse soldaten die zich in de frontlinies bevinden."

Andere rollen zijn voor Logan Marshall-Green (Prometheus), Glen Powell (Hidden Figures), Beau Knapp (The Nice Guys) en Neil Brown Jr. (Straight Outta Compton). Sand Castle debuteert op 21 april op Netflix.

NieuwsFilm