Video

Netflix onthult trailer 'Sand Castle' met Nicholas Hoult en Henry Cavill

Opnieuw een trailer voor een 2017 Netflix-film.

door Bram de Groot om 09:41 in Video
Netflix is flink op stoom met het laten zien van hun aanstaande indrukwekkende releases. Na de teaser trailers voor films als (zie hier), Okja (zie hier) en War Machine (zie hier) en de serie Manhunter (zie hier) kun je hieronder ook de eerste beelden bekijken uit de Netflix-film Sand Castle, met onder meer Nicholas Hoult (X-Men) en Henry Cavill (Man of Steel).


In de film van regisseur Fernando Coimbra (A Wolf at the Door, Narcos) en schrijver Chris Roessner zien we het verhaal van schrijver Roessner, die al een boek schreef over zijn eigen ervaringen tijdens zijn verblijf in Irak. Eerder werd duidelijk dat de film "een eerlijke en openhartige weergave van de eerste dagen tijdens de tweede Golfoorlog in 2003" is, "gezien door de ogen van een groep Amerikaanse soldaten die zich in de frontlinies bevinden."

Andere rollen zijn voor Logan Marshall-Green (Prometheus), Glen Powell (Hidden Figures), Beau Knapp (The Nice Guys) en Neil Brown Jr. (Straight Outta Compton). Sand Castle debuteert op 21 april op Netflix.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

rhanen "Had je deze niet al eens gebruikt? Ik begrijp het wel. Het landde toen ook al geweldig. https://www.filmtotaal.nl/nieuws/53440"
Toch mooi te zien dat FT zo mooi kan omgaan met feedback.

Pronk47

Avatar

NETFLIX ONTHULT TRAILER 'SAND CASTLE' MET BEAST EN SUPERMAN IN OORLOG, Waar is Superman dan ?

Neothanos

Avatar

Had Logan ook ff in de titel gezet, had je nog meer centjes verdient voor Filmtotaal. Jammer joh...

Jim

Avatar

Wat een cynisme. Moge duidelijk zijn dat er inderdaad geld verdiend moet worden Smiley face Maar dat hoeft niet met clickbait en dus heb ik de titel aangepast!

Neothanos

Avatar

Kijk, dat is dan wel weer netjes. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Oei,zo'n aanpassing is pijnlijk voor Brammetjuh.

NieuwsFilm

meest populair