Trailer Netflix' 'War Machine' met Brad Pitt

Trailer Netflix' 'War Machine' met Brad Pitt

In mei op Netflix.

Na de eerste beelden uit Bright (zie hier) en Okja (zie hier) is het nu de beurt aan War Machine. Dit is opnieuw een film die alleen op Netflix te zien zal zijn, met tevens een aantal grote namen in belangrijke rollen.


De regie van de $60 miljoen kostende film lag in handen van David Michôd (Animal Kingdom, The Rover) en de oorlogsfilm is deels gebaseerd op de bestseller 'The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan' van wijlen Michael Hastings.

Het verhaal gaat over de hooggeplaatste generaal Gen. Stanley A. McChrystal, met de bijnaam "Rock Star". Het personage van Brad Pitt heeft een dodelijke reputatie en een onberispelijke track record. Hij krijgt de leiding over de oorlog in Afghanistan en besluit een radicaal nieuwe aanpak te hanteren om de oorlog voor eens en altijd te winnen.

Andere personages worden ingevuld door Tilda Swinton, Ben Kingsley, Topher Grace, Anthony Michael Hall, Will Poulter, Keith Stanfield en Scoot McNairy. Vanaf 26 mei alleen op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair