Historische romance met Oscar Isaac en Christian Bale in tweede trailer 'The Promise'

Historische romance met Oscar Isaac en Christian Bale in tweede trailer 'The Promise'

Hollywood doet het Ottomaanse Rijk aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog en de Armeense genocide.

Er is een tweede trailer verschenen voor het historische romantische drama The Promise, met Christian Bale, Oscar Isaac en Charlotte Le Bon in een driehoeksverhouding.

Terwijl in Constantinopel, de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk, de dreiging van de Eerste Wereldoorlog voelbaar wordt hebben deze drie belangrijkere zaken aan hun hoofd. Terry George (Hotel Rwanda, Reservation Road) regisseert de film, gebaseerd op een script dat hij schreef met Robin Swicord (Memoirs of a Geisha )




Het is 1914. Terwijl de Eerste Wereldoorlog aanstaande is, valt het Ottomaanse Rijk uit elkaar. Chaos dreigt Constantinopel (Istanbul) te overspoelen. Michael Boghosian (Isaac) arriveert in de wereldstad als student medicijnen die de moderne geneeskunde mee terug wil nemen naar zijn geboorteplaats Siroun in het Zuiden van Turkije, waar Turkse moslims en Armeense christenen al eeuwenlang vredig door elkaar leven. Fotograaf en journalist Chris Myers (Bale) is slechts ten dele naar de stad gekomen voor zijn werk. Hij houdt van Ana (Le Bon), een Armeense artieste die hij gezelschap houdt sinds haar vader plots overleedt in Parijs.

NieuwsFilm

meest populair