Orcs & mensen op foto's Netflix-film 'Bright'

Orcs & mensen op foto's Netflix-film 'Bright'

Joel Edgerton is de eerst orc-agent van de LAPD.

Netflix heeft drie foto's van de film Bright vrijgegeven. Daarop zien we Ward (Will Smith) en Jakoby (Joel Edgerton) bezig zijn met hun politieonderzoek. Het zijn geinige foto's van het nieuwe project van regisseur David Ayer, dat in december op het streamingkanaal te zien zal zijn. Hieronder de drie foto's.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Bright speelt zich op een alternatieve aarde af, waarin mensen, orcs, elven en feeën altijd naast elkaar geleefd hebben. Centraal staan twee agenten van verschillende achtergronden. Ward is een menselijke agent en Jakoby een orc, die samen op een nachtelijke patrouille moeten. Daar komen ze iets tegen dat de toekomst van de wereld zal bepalen. Worstelend met hun eigen persoonlijke verschillen en een boel vijanden, moeten de twee samenwerken om een jonge vrouwelijke elf te beschermen en een lang verloren geacht relikwie, dat in verkeerde handen de complete wereld zou kunnen verwoesten.

Naast Smith en Edgerton zijn er in deze film met script van Max Landis ook rollen voor onder meer Noomi Rapace, Lucy Fry en Edgar Ramirez.



NieuwsFilm

meest populair