Arnold Schwarzenegger weg bij The Apprentice

Arnold Schwarzenegger weg bij The Apprentice

Schwarzenegger ontkent Donald Trump's reden tot ontslag.

Velen kennen Donald Trump waarschijnlijk al langer dan vanaf het moment dat hij President werd; hij was namelijk al veertien seizoenen lang de presentator van het programma The Apprentice. Daar heeft hij nu natuurlijk geen tijd meer voor en dus werd hij vervangen door niemand minder dan Arnold Schwarzenegger. Maar laatstgenoemde heeft nu besloten te vertrekken, al geven de President en de Terminator-ster beiden een andere reden voor dit vertrek.

Schwarzenegger zei zelf: ''Ik heb van elke seconde genoten. Iedereen, van de beroemdheden tot de crew en de marketingafdeling, iedereen verdient een dikke tien. Ik zou het geweldig vinden om weer eens met hen samen te werken aan een show die niet zo beladen is. Ik heb veel geleerd, heb het heel leuk gehad en het was echt een super ervaring. Maar onder deze omstandigheden zou ik het niet weer doen. Het gaat niet om de show, want iedereen die het mij erover heeft gehad gaf aan te genieten van de show, maar ermee te stoppen toen ze erachter kwamen dat Trump eraan meewerkte''.

Donald Trump inmiddels wel kennende, was het voor iedereen wel duidelijk dat hierop snel een reactie zou volgen op Twitter: ''Arnold Schwarzenegger vertrekt niet uit zichzelf, hij is ontslagen vanwege zijn dramatische resultaten, ik heb hier niks mee te maken. Het is een triest einde aan een geweldige show''. Schwarzenegger liet kort daarna zich er opnieuw over uit, aangezien dit volgens hem niet waar zou zijn: "Je zou moeten overwegen een nieuwe grappenschrijver en 'factchecker' in dienst te nemen''.

Het is overigens niet de eerste keer dat de twee hierover kibbelen; Trump had al eerder kritiek op zijn opvolger vanwege diens lage kijkcijfers. Schwarzenegger reageerde daarop met het voorstel een dagje van beroep te ruilen, aangezien dan ''iedereen beter af zou zijn''.



NieuwsFilm

meest populair