Daniel Craig neemt het met puppy's op tegen landmijnen

Daniel Craig neemt het met puppy's op tegen landmijnen

Middels een vermakelijke video tracht hij geld op te brengen voor de United Nations Mine Action Service.

Samen met non-profit organisatie Omaze en automerk Aston Martin is Daniel Craig een liefdadigheidsevenement gestart om UNMAS (United Nations Mine Action Service) te steunen. Zoals dat vaker gaat wanneer acteurs iets voor een goed doel willen doen, heeft ook de 49-jarige Engelsman een vermakelijke video gemaakt waarin hij zijn bedoelingen uitlegt. Zie hieronder.

De acteur tracht mensen aan te sporen om zich in te schrijven via de website van Omaze, een organisatie in Californië die dikwijls speciale gelegenheden aanbiedt. Wie Omaze steunt en een bijdrage overheeft, helpt daarbij het in 1997 opgerichte UNMAS - een branche van de Verenigde Naties die landen, getroffen door oorlog, vrij wil maken van landmijnen en andere explosieve gevaren. Uiteraard helpen ze ook slachtoffers.



In het korte filmpje wordt Craig bijgestaan door puppy's om de waarde van het evenement uit te leggen. Hoe hoger het bedrag dat afgestaan wordt, hoe vaker je ingeschreven wordt als deelnemer. Wanneer de activiteit eindigt (na een maand en een week) wordt er een winnaar geselecteerd. Deze wint een 2016 Aston Martin Vantage GT Roadster, een gratis verblijf in een viersterrenhotel en een afspraak met de acteur zelve op een supergeheime locatie. De winnaar hoeft niet alleen te gaan: voor je beste vriend of vriendin is er ook plaats.

NieuwsFilm

meest populair